fbpx

Website laten maken

Wil je professionele website laten maken?

Heb je een nieuwe website nodig? Een professionele website laten maken is een goede investering voor uw bedrijf. Een professionele website geeft uw bedrijf een betrouwbare en professionele uitstraling.

Het is een krachtig marketingmiddel dat uw bedrijf kan helpen om meer klanten aan te trekken. Met een professionele website kunt u uw producten en diensten op een professionele manier presenteren.

U kunt ook een betere online aanwezigheid creëren door uw website te optimaliseren voor zoekmachines. U kunt ook een betere klantenservice bieden door een contactformulier op uw website te plaatsen. Kortom- een professionele website laten maken is een goede investering voor uw bedrijf.

 

De voordelen van een professionele website laten maken door ons? Vanwege onze jarenlange ervaring zijn we de ideale partner.

Een nieuwe webiste bouwen, daarvoor bent u bij ons aan het jusite adres. Wij bieden u een proffesionle website die volledig is afgestemd op uw onderneming en uw doelen.Hieronder vindt u een aantal voordelen van een  professionele website laten maken door ons:

websitesU krijgt een website die volledig is afgestemd op uw firma en uw doelen. Onze websites zijn ontworpen om u te helpen groeien en meer klanten aan te trekken.

websites Onze websites zijn gebouwd met de nieuwste technologieën, waardoor ze snel en veilig zijn. U kunt er zeker van zijn dat uw website up-to-date is.

websites Heb je een bepaald design of functionaliteit in gedachten? Maatwerk is altijd mogelijk.

websites Onze websites zijn zo ontworpen dat ze goed vindbaar zijn in Google. Dit betekent dat uw website meer bezoekers zal aantrekken.

websites We zorgen altijd voor een duidelijke navigatie, waardoor uw bezoekers gemakkelijk door uw website kunnen navigeren.

websites Onze websites zijn allemaal mobielvriendelijk, waardoor ze goed zichtbaar zijn op alle apparaten. Dat is belangrijk, want Google hanteert het principe "Mobile First".

websites U kan bij ons terecht voor webdesign, maar ook voor leads genereren, adverteren en onderhoud.

websites De kostprijs? Die houden we steeds zeer commercieel. Als u een samenwerking aangaat met ons, dan is die gebaseerd om het behalen van een mooi resultaat. Onze passie ligt erin om een website te laten renderen. Een goede website moet namelijk voldoende omzet opleveren.

websites Integratie van Facebook of Instagram? Dat is uiteraard geen probleem!

websites Uw website in meerdere talen? Daar hebben we dé oplossing voor!

websites Achteraf aanpassingen nodig? Contacteer ons, wij helpen u graag!

Kortom, als u op zoek bent naar een professionele webdesigner, weet dan dat u bij RegioWebistes aan het juiste adres bent. Wij bieden u een website die volledig is afgestemd op uw onderneming en uw doelen.

Een vrouw werkt op een computer met een ontwerp erop.
Waarom zou je een professionele website laten maken?

Trap jij in deze 9 valkuilen? Download onze gids met tips zodat jij geen fouten maakt die je achteraf duur komen te staan.

  Onze aanpak:

  1.  Spreek met een van onze experts. Bel ons telefoonnummer, stuur ons een Whatsapp bericht of boek een vrijblijvende online kennismaking in.


  2. Samen bespreken we uw noden en wensen.


  3. U krijgt een website offerte op maat.


  4. Akkoord? Dan plannen we de werkzaamheden in onze planning in en onze ontwikkelaars gaan aan de slag.

  Zo simpel is dat!

  Een laptop zit op een houten tafel naast een telefoon en een kopje koffie.
  Je eigen website is altijd een goed idee

  Een website ontwerpen: ontdek 5 tips

  1. Geen duidelijke doelstellingen: Als je geen duidelijke doelstellingen hebt voor je website, is het moeilijk om een website te maken die aan je verwachtingen voldoet.

  2. Geen goede contentstrategie: Content is koning als het gaat om het maken van een website. Zorg ervoor dat je een goede contentstrategie hebt voordat je begint met het maken van je website.

  3. Geen goede SEO-strategie: SEO is een belangrijk onderdeel van het maken van een website. Zorg ervoor dat je een goede SEO-strategie hebt voordat je begint met het maken van je website.

  4. Geen goede gebruikerservaring: gebruikerservaring is een belangrijk onderdeel van het maken van een website.

  5. Geen goede technische SEO: Technische implementatie is een belangrijk onderdeel van het maken van een website omdat Google anders problemen ondervind bij het crawlen van je website. Je gaat dan moeilijker ranken en daar zit uiteraard niemand op te wachten.

  Een close-up van code op een computerscherm.
  Wij helpen je met al je website noden

  Wat zijn de voordelen van een WordPress website laten maken?

  Een WordPress website laten maken is altijd een goed idee. Het is een uitstekend CMS systeem voor het maken van een website. Het biedt veel voordelen, waaronder:

  websites Gemakkelijk te gebruiken: Het heeft een intuïtief beheerpaneel waarmee u uw website kunt beheren en aanpassen.

  websites Flexibiliteit: WordPress biedt veel flexibiliteit. U kunt uw website aanpassen aan uw behoeften met behulp van verschillende thema's en plugins.

  websites SEO-vriendelijk: WordPress is SEO-vriendelijk, wat betekent dat uw website gemakkelijk gevonden kan worden door zoekmachines.

  websites Veiligheid: WordPress is een veilig platform. Het heeft een aantal ingebouwde beveiligingsfuncties die uw website beschermen tegen hackers en malware.

  Met het CMS systeem van WordPress kunt u een volledige website maken die aan al uw behoeften voldoet. Het is een geweldige optie voor iedereen die een website wil maken. Bij RegioWebsites kan u rekenen op WordPress developers met jaren ervaring.

  Wordpress-logo in het water.
  Wij ontwikkelen WordPress websites
  Een vergrootglas met de woorden SEO.
  Wij ontwikkelen WordPress websites

  Tips om je website hoger in Google te krijgen

  Een SEO marketing bureau dat van aanpakken weet? Daarvoor kan je op onze expertise rekenen!


  websites Gebruik zoekwoorden in je tekst, maar optimaliseer je tekst niet voor één specifiek zoekwoord. Belangrijke nuance! 🙂 Gebruik zoveel mogelijk “gerelateerde zoekwoorden” en optimaliseer je tekst omtrent een “topic of onderwerp”. Probeer alle aspecten van dit onderwerp te behandelen en een antwoord te bieden om vragen die klanten hebben hierover.

  Neem nu bijvoorbeeld het zoekwoord ‘dakwerken’. Gerelateerde trefwoorden zijn: dakwerken prijzen, roofing, hellende daken, platte daken, dakbedekking, dakisolatie, …

  websites Gebruik in je tekst synoniemen en long-tail zoekwoorden. Long-tail sleutelwoorden zijn die met drie of meer woorden die meer specifiek zijn dan korte sleutelwoorden. Deze zijn gemakkelijker te ranken, omdat minder websites deze gebruiken.

  Bijvoorbeeld: “plat dak lekt bij hevige regen”.

  websites Link naar andere pagina’s op je website. Google zal je beter ranken als je interne links bouwt naar andere relevante pagina’s binnen je eigen website, omdat het bewijst dat je content waardevol is en omdat je op die manier "topical authority" creëert.

  Je hebt bijvoorbeeld een pagina gemaakt over “dakwerken” en allerlei “gerelateerde zoekwoorden” toegevoegd. Je kan voor sommige van die zoekwoorden ook weer aparte pagina’s maken en interne links maken van de enige pagina naar de andere.

  Zo kan je bijvoorbeeld op de pagina “Dakwerken” spreken over het isoleren van daken en dan dit zoekwoord gebruiken om een link te bouwen naar een aparte pagina over “Dakisolatie” waar je dan dieper op dit onderwerp ingaat. Je kan dit blijven herhalen tot je alles over je onderwerp hebt behandeld.

  websites Maak gebruik van meta-tags. Meta-tags zijn korte stukjes tekst die je website beschrijven. Zoekmachines kunnen deze gebruiken om je content te begrijpen en te indexeren. Heb je een WordPress website? Gebruik dan een gratis plugin zoals Rank Math of Yoast SEO om je hierbij te helpen.

  websites Gebruik (gratis) directories zoals bv yelp.be om citations te creëren. Hier kan je je bedrijfsgegevens vermelden. Vermeldingen in dergelijke directories worden “citations” genoemd en zorgen ervoor dat Google het bestaan van je website beter begrijpt, en hoe beter Google je begrijpt, hoe meer kans dat je zult ranken.

  Benieuwd naar een complete uitleg van onze SEO-strategie

  SEO website laten maken
  Website laten maken met SEO


  Online advertenties? Lees hier over de voordelen online marketing.

  Online marketing biedt veel voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun producten en diensten te promoten.

  websites Groter bereik: Met online advertenties kunnen ondernemers hun producten en diensten aanbieden aan een veel groter publiek dan met traditionele marketingmethoden. Bedrijven kunnen hun doelgroepen op basis van locatie, demografie, interesses en andere factoren selecteren.

  websites Lagere kosten: Online marketing is veel goedkoper dan traditionele marketingmethoden. Je hoeft geen grote bedragen uit te geven aan advertenties in kranten, radio of televisie.

  websites Hogere ROI: Online marketing biedt de mogelijkheid om investeringen te meten en ROI te verhogen. Met behulp van geavanceerde analyse- en trackingtools kunnen we campagnes bijhouden en hun ROI verhogen.

  websites Meer interactie: Online marketing biedt bedrijven de mogelijkheid om direct met hun doelgroepen te communiceren. Bedrijven kunnen hun doelgroepen rechtstreeks benaderen via sociale media, e-mailmarketing en andere online kanalen.

  websites Snelle resultaten: Online marketing biedt de mogelijkheid om snel resultaten te zien.

  Bij RegioWebsites kan u terecht voor Google Ads en Facebook advertenties.

  online adverteren
  Wil je graag dat je website klanten aantrekt?

  Wat is het belang van copywriting?

  SEO copywriting is van essentieel belang voor elke organisatie die online aanwezig is. Het is een krachtig middel om uw boodschap over te brengen en uw doelgroep te overtuigen. Met copywriting kunt u uw doelgroep aanspreken, informeren en inspireren.

  SEO copywriting
  Onze copywriter helpt je met het schrijven van mooie teksten.

  Hoe kies je de juiste domeinnaam voor je website?

  Als je een website wilt maken, is het belangrijk om de juiste domeinnaam te kiezen. De domeinnaam is het adres van je website en het is de eerste indruk die je bezoekers krijgen. Daarom is het belangrijk om een domeinnaam te kiezen die gemakkelijk te onthouden is, relevant is voor je firma en een professionele uitstraling heeft.

  Zorgen jullie ook voor de opzet van hosting?

  Ja, wij zorgen ook voor de opzet van hosting. Onze hosting is betrouwbaar, veilig en flexibel. Lees op onze website meer over hoe wij u daarmee kunnen helpen.

  Zorgen jullie ook voor het onderhoud van mijn website?

  Ja, wij zorgen ook voor het onderhoud van uw website. Wij bieden een uitgebreid pakket aan onderhoudsdiensten, waarmee uw website altijd up-to-date en optimaal functionerend blijft. We zijn daarin zeer transparant, bij ons geen verborgen kosten.

  Onze ervaren professionals hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat uw website vlot werkt, veilig en betrouwbaar blijft, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de prestaties.

  onderhoud website
  website development en onderhoud

  Zijn de websites die jullie maken responsief?

  Absoluut! Al onze websites zijn volledig responsive, wat betekent dat ze er op elk apparaat perfect uitzien. Onze websites zijn ontworpen met de modernste technologieën, waardoor ze er op elk scherm, of het nu een laptop, tablet of smartphone is, geweldig uitzien.

  We zijn er trots op dat we onze klanten de beste ervaring kunnen bieden met onze responsieve websites.

  Hebben jullie een portfolio van mooie websites?

  Ja, als ervaren webdevelopment bureau hebben een portfolio van prachtige websites die we met trots presenteren. We hebben een breed scala aan websites ontworpen, variërend van eenvoudige websites tot webshops.

  Onze doelgroep zijn voornamelijk lokale ondernemers en aannemers. Ons cliënteel vind het fijn om de website volledig uit te besteden aan een gespecialiseerd team. Als u op zoek bent naar een website die er geweldig uitziet, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Benieuwd naar onze referenties?

  website laten maken kostprijs
  Hoeveel kost de ontwikkeling?

  Hoeveel kost een website laten maken?

  Hoeveel kost een website? Het is moeilijk om een exacte prijs te geven voor het laten maken van een website, omdat er veel factoren meespelen. Er zijn geen vaste regels. De kostprijs hangt af van de complexiteit, het aantal pagina's, de functionaliteiten die u wilt hebben, de hoeveelheid content die u wilt toevoegen en de tijd die het kost om de website te bouwen.

  Een eenvoudige website ontwerpen op basis van een sjabloon met een paar pagina's en een basisontwerp kan al voor een paar honderd euro worden gemaakt. Maar voor een uitgebreide website zullen de tarieven meer zijn. Bijvoorbeeld als u meer complexe functionaliteiten wilt, zoals een e-commerce webshop. Een logo, naamkaartje of het schrijven van teksten betekent natuurlijk allemaal een meerprijs. Gemiddeld is de kostprijs van een website ergens tussen de 800 euro en 2700 euro.

  Bij nieuwe projecten rekenen wij nooit een uurtarief door. Op basis van jou input maken we een offerte op basis van de werkuren die wij verwachten te besteden. Het aantal werkuren bepalen de prijs.

  We rekenen enkel een uurtarief aan voor maatwerk waar we op voorhand niet kunnen inschatten hoe lang we ergens aan zullen werken (ons eigen tarief is €70 uur). Dit komt quasi nooit voor. U weet bij ons dus altijd wel waar u aan toe bent. Nooit geen onaangename verassingen dus.

  Het is belangrijk om te weten dat de kostprijs van een website altijd een goede investering is omdat een goede website een meerwaarde biedt. Een goede websitebouwer zal u helpen bij het maken van een website die aan uw behoeften voldoet, zonder dat u te veel betaalt.

  Wat zijn de vaste kosten als ik een website heb?

  Een domeinnaam en hosting. Dit zijn jaarlijks wederkerende kosten die iedere website eigenaar heeft.

  Onderhoud en SEO is niet verplicht, maar wat ben je met een website die niets oplevert? Niets uiteraard. Dit gaat zichzelf altijd dubbel en dik terugverdienen.

  We hebben een mooi overzicht gemaakt van alle vaste kosten gerelateerd aan het hebben van een website.

  Maken jullie ook webshops? 

  Ja, een webshop laten maken via RegioWebsites kan zeker. We kunnen een e-commerce website voor u maken waar u producten en diensten kunt verkopen.

  Zijn jullie gespecaliseerd in logo's maken? 

  Ja, we bieden ook grafisch ontwerp aan, inclusief het maken van logo's, banners en ander visueel materiaal om uw merkidentiteit te versterken. We hebben een zeer getalenteerde vormgever die uitstekend is in branding.

  Doen jullie aan leadgeneratie?

  Absoluut. We kunnen u helpen met leadgeneratiestrategieën, zoals het optimaliseren van uw website voor conversies, het opzetten van formulieren voor leadcaptatie en het implementeren SEO en internetmarketing zoals online adverteren.

  Daarnaast kunnen we u ook een chatbot aanbieden. Chatbots kunnen worden gebruikt om bezoekers te verwelkomen, vragen te beantwoorden en zelfs om om te fungeren als sales assitant om uw bezoekers aan te zetten tot aanvragen van een offerte of boeken van een afspraak.

  Relevante bronnen: 
  Lees meer over de betekenis van een website.
  Leer je graag bij over website terminologie? Bekijk dan onze kennisbank over websites.

  Onze werkregio: 
  Wij bouwen websites voor klanten in regio Antwerpen, Mechelen, Lier, Heist-op-den-Berg, Geel, Westerlo, Leuven, Hasselt, Genk, Beringen, Sint-Truiden, Brussel, Aalst, Gent, Brugge, Oostende, Roeselare, ...  Vul je gegevens in & ontvang een kortingsbon.

  Kijk je mail na en volg de instructies in je mail.