fbpx

Over ons

Leer ons beter kennen

Regiowebsites werd opgericht in 2014 en is sindsdien uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor zelfstandigen en aannemers.

Ons Verhaal

Onze start in 2014

Ons verhaal begint in 2014. We trokken onze stoute schoenen aan, belden rond naar bedrijven en vroegen of we hen digitaal mochten helpen met het bouwen van hun website, logo en online marketing.

Zo kwamen de eerste klanten binnen en al snel volgden er meerdere klanten via mond tot mond reclame. Ons concept bleek aan te slagen.

Waar we staan in 2024

We hebben ondertussen meer dan 350 bedrijven mogen bijstaan in hun online verhaal en dat aantal blijft groeien.

Met groei komen ook weer nieuwe uitdagingen op je pad. En daarom investeren we steeds verder om topkwaliteit te kunnen blijven garanderen.

Onze beloftes

  • Focus op service. Ook  na-service. 
  • Wij blijven ten alle tijden beschikbaar.
  • Geen onaangename verassingen. Je weet steeds waar je aan toe bent.
  • Wil je een online visitekaartje of wil je sterk online doorgroeien? Dan zit je bij ons goed. Wij onderhouden graag lange termijn relaties.

Wie is ons cliënteel?

Onze doelgroep zijn ondernemers die een sterke online aanwezigheid wensen, maar die nog altijd liever met hun zaak bezig zijn dan met hun website.

Zelf inloggen op je website ... dat laat je liever aan ons over. Het motto "Schoenmaker blijf bij je leest" is exact hoe jij denkt over websites.

Jij wilt een goed werkende website en een vast aanspreekpunt omdat je weet dat je website in goede handen is en een vraag nooit te veel moeite is. Van een kleine aanpassing tot nieuwe foto's doorsturen via Whatsapp ... Je wilt een persoonlijke service en een websitebouwer op wie je kan rekenen.

Daarom wordt je klant bij RegioWebsites.

Benieuwd naar wat de kostprijs van jouw website is?
Een man in een blauwe trui glimlachend voor een witte achtergrond.
Steven Stroobants

Zaakvoerder

Sinds 2014 hebben wij meer dan 350 tevreden klanten geholpen door telkens dezelfde bewezen strategie te hanteren: een klantvriendelijke website gericht op het aantrekken van bezoekers bij jou in de buurt.

Spreek met een expert.